Sønder Alslev og egnen omkring i omfattende beskrivelse

Torsdag 17. februar 2011 kl. 14:07

Sønder Alslev og egnen omkring i omfattende beskrivelse
Forsiden af den nye bog om Sønder Alslev.
2 kvinder hovedsageligt står bag en ny bog, som nu præsenteres i Sønder Alslev Kirke. Jytte Matthiesen, der bor i Sønder Alslev og har haft sin gang i landsbyen og på egnen de sidste 50 år, og Ketty Lykke Jensen fra Eskilstrup er de 2 ”bagmænd”. Jytte har samlet materiale og inspireret, og Ketty har samlet videre og skrevet. Det er der nu kommet 350 sider ”Sønder Alslev og omegn i fortid og nutid” ud af.

- Det er omkring 15 år siden, jeg besluttede at samle materiale fra området for siden at få det skrevet ned og trykt, siger Jytte Matthiesen. Nu er bogen en kendsgerning, og jeg glæder mig til på lørdag, når den officielt præsenteres.

Sønder Alslev Kirke, der udgør et væsentligt omdrejningspunkt i bogen, er stedet for sammenkomsten. Bogen præsenteres kl. 11.00 lørdag 19. februar, og den kan købes på stedet af dem, der ganske givet er liebhavere.


© Copyright 2019 guldborgsundavis.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.