Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Guldborgsund Avis månedsavis

Onsdag 24. marts 2010 kl. 10:31

Guldborgsund Avis månedsavis

Vores kultur, vores måde at leve på og forbruge på, undergår hastige ændringer. Vores behov og vaner ændrer sig, og her må virksomhederne følge med. Hurtigt og forandringsparat.

På Guldborgsund Avis er vi klar til at tage nye udfordringer op. Indrette os på nye betingelser for at lave avis - i morgen. Vi konstaterer, at vores læsere prioriterer de positive oplevelser højt. Ønsker fred og ro til fordybelse. Grundig information om det væsentlige, der sker i Guldborgsund, og mulighed for at deltage aktivt.

I konsekvens heraf intensiverer vi indsatsen. Der imidlertid kræver så store ressourcer, at udgivelseshyppigheden må ændres. For at informere endnu mere grundigt, og mere omfattende, ændres Guldborgsund Avis derfor nu fra ugeavis til månedsavis.

De fremtidige udgivelser bliver herefter sidste weekend i måneden. Hvor det bliver en omfattende avis med alt det positive og oplysende indhold, vores læsere ønsker. På gensyn Bededag, fredag 30. april.

© Copyright 2015 guldborgsundavis.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden  

Flere nyheder i denne sektion:

- Lægepraksis på Lolland overtages af familiefirma
- Unge mænd røvede brugs i landsby ved Holbæk
- Igen en lufthavn evakueret
- Verdens største passagerfly landede i København
- Annoncer - Køb og Salg - Boliger - Events
- Butiktyve i Næstved med et fyldt bagagerum
- Familiefirmaet Daloon solgt
- Øresundbroen bliver stadig dyrere at køre over
- Voldsomt bankkup - 3 mænd med gummiged stjal bankboks
- Fisker fik død mand i nettet
- Helt usædvanligt: 64-årig begik bankrøveri
- FC Vestsjælland konkurs